ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ ЩОРІЧНОЇ ОЦІНКИ У ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ

Дата: 21.02.2023 15:46
Кількість переглядів: 101

У виконавчому комітеті Путивльської міської ради проведено нараду з питань підготовки до проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами виконавчого комітету Путивльської міської ради та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань за 2022 рік за участі керівників самостійних структурних підрозділів і відділів виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Провідним спеціалістом з кадрової роботи відділу організаційно-кадрової роботи апарату Ольгою ГОЛУБКОВОЮ було ознайомлено присутніх з методичними рекомендаціями щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності посадових осіб, алгоритмом дій посадовців та безпосередніх керівників у ході проведення щорічного оцінювання.

Надано змістовні роз’яснення щодо кожного етапу проведення щорічної оцінки.

У ході наради вона наголосила: «Метою оцінювання є визначення якості виконання посадовцем поставлених завдань, а також прийняття рішень щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби в професійному навчанні. Оцінювання проводиться з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, поступливості та прозорості, взаємодії та поваги до гідності».

По закінченню наради керівникам структурних підрозділів рекомендовано обговорити питання щодо формування завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців на 2023 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь