A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСІДАННЯ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ

Дата: 16.03.2023 13:17
Кількість переглядів: 87

15 березня 2023 року на базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради відбулося засідання за круглим столом практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти  Путивльської міської ради та фахівців базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради на тему : «Особливості роботи практичного психолога та соціального педагога з дітьми з особливими освітніми потребами».

Гостинно розпочала зібрання директор КУ «Путивльський ІРЦ» Тамара КИЗЕНКО, яка ознайомила з нормативними документами з інклюзивного навчання, акцентувала увагу присутніх на ролі практичного психолога та  соціального педагога в команді психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами, разом «прочитали» висновок ІРЦ про комплексну оцінку розвитку дитини та інше.

Фахівець-консультант Юлія ІВАНОВА докладно зупинилась на питаннях визначення рівнів підтримки у освітньому процесі та категоріях труднощів осіб з особливими освітніми потребами, надала практичні поради.

Про особливості організації роботи з дітьми, які потребують І рівня підтримки в освітньому процесі, індивідуальну програму розвитку та особливу роль практичних психологів у цих напрямках роботи розповіла фахівець-консультант Ольга СМІЛИК.

Заключну частину засідання за круглим столом провела фахівець- консультант Олена МОВЛЯНОВА, яка ще раз наголосила на необхідності тісної співпраці з батьками дітей з ООП , їх підтримці, особливо під час війни. Також запропонувала присутнім обговорити деякі ситуації.

Учасники круглого столу обмінялися досвідом, обговорили та поділилися своїми наробками з колегами. Захід пройшов у дружній та позитивній атмосфері.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь