ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ

Дата: 07.02.2023 15:50
Кількість переглядів: 309

         Сьогоднішнє засідання україномовного клубу було особливим. Відбулася творча зустріч з нашим колегою, членом Національної спілки письменників України , заслуженим журналістом України Анатолієм Луговським.

         Анатолій Васильович завітав до нас з солідним доробком нових поетичних творів,  які він написав  з початку  повномасштабної війни росії  в Україні. У своїх віршах висловив єдине бажання всіх нас –  Україна переможе в цій несправедливій війні, виборе свою незалежність. Поет  прочитав понад 30 віршів, які буквально відгукнулися в серцях і душах  кожного присутнього.

         У ході спілкування членами клубу також прочитані вірші з колективної поетичної збірки «Нескорена Україна» цієї ж тематики.

         На завершення зустрічі присутні побажали Анатолію Васильовичу подальших творчих успіхів.

         Підсумовуючи сказане, слід наголосити, що чергове засідання україномовного клубу було цікавим, відбулося в атмосфері взаєморозуміння та емоційного підйому.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь