ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

22 СІЧНЯ — ДЕНЬ СОБОРНОСТІ

Дата: 20.01.2023 14:57
Кількість переглядів: 81

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності. Об’єднавча акція УНР із ЗУНР 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Сьогодні нам знову приходиться боротися за свою єдність, захищати цілісність і суверенітет рідної країни.

         Тож напередодні цього свята в нашій бібліотеці організована книжкова виставка «Соборна. Вільна. Сильна!». Видання, що представлені на ній допоможуть не лише краще пізнати історичний процес створення соборності нашої держави, а й сприятимуть  піднесенню  національної свідомості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь