ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК

Дата: 23.12.2022 10:24
Кількість переглядів: 137

У жовтні 2022 року фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради долучилися до участі у онлайн- конференції «У моєї дитини аутизм.

Перші кроки допомоги», яка була організована громадською організацією «Твій безмежний світ» за підтримки швейцарської фармацевтичної компанії Acino. А нещодавно установа отримала дуже цікаві та корисні книжки від даної організації «Порушення харчування у дітей з РАС» рекомендації для батьків та методичні рекомендації з діагностики порушення травлення, корекції харчування та модифікації дієтичного раціону дітей з розладами аутистичного спектру. Усього надано 28 примірників. Автором цих посібників є Мирослава Березова, практикуючий лікар-дієтолог, терапевт, нефролог.     Спеціалісти та батьки дітей, які відвідують установу, дуже вдячні за надані матеріали та сподіваються на подальшу плідну співпрацю!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь