ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОЧІ НАШОГО НЕБА

Дата: 30.11.2022 15:00
Кількість переглядів: 94

30 листопада у військово-професійному календарі України – День відзначення військовослужбовців та працівників радіотехнічних військ Повітряних Сил Збройних Сил України.

Це професійне свято тих, хто ось уже десятий місяць поспіль від початку російського вторгнення в нашу країну є очими й оголеними нервами системи протиповітряної оборони держави, хто виявляє, відстежує та супроводжує ворожі літаки, гелікоптери, ракети та безпілотні літальні апарати й передає бойову інформацію вогневим засобам для їх знищення. Робота фахівців радіотехнічних выйськ невидима для широкого загалу й не афішується, про них мало знімають героїчних сюжетів, як про льотчиків чи зенітників, проте потрібно розуміти, що за кожним збитим ворожим літальним апаратом – пильність і професіоналізм, а іноді – і життя воїнів-локаторників. Вони цілодобово сканують небо над Україною виявляючи ворожі цілі і рятуючи сотні тисяч людських життів.  В читальній залі нашої бібліотеки експонується виставка-подяка воїнам  всих рівнів. Низький уклін захисникам, повного звільнення від окупантів нашої Батьківщини. Слава Україні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь