ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

У ПРІОРИТЕТІ ПРОФЕСІЙНЕ ЗРОСТАННЯ ПЕДАГОГА

Дата: 29.11.2022 10:49
Кількість переглядів: 132

Навіть враховуючи ситуацію, що склалася внаслідок повномасштабного вторгнення рф на територію України, освіта живе та розвивається, навчальний рік триває, а питання підвищення кваліфікації та атестації педагогів не втрачає актуальності. Виконання вимог щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах воєнного стану ускладнюється з суб’єктивних причин. Тому КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» розробив інтернет-платформу щодо вибору видів, форм і напрямків курсової перепідготовки та онлайн-реєстрації відповідно до запитів педагогів області.

Щоб допомогти розібратися у роботі даного ресурсу 29 листопада 2022 року було проведено консультування «Дозамовлення на курси підвищення кваліфікації: покрокова інструкція» (модератор консультант Наталія Шубіна), та його відеозапис надіслано закладам освіти громади.

Тримаємо освітній фронт!

Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь