ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 22.11.2022 12:55
Кількість переглядів: 200

23.11.2022 буде розпочата видача державної гуманітарної допомоги відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 328 (згідно з графіком). Разом з продуктовими наборами жителі отримають 10 кг борошна за продовольчою програмою ООН.

Допомога буде надаватися жителям наступних вулиць: Благовіщенська, Польова, Красноярська,, Миколо-Мажайська, Руднєва, Сапегіна, Старомикитинська, Борисоглібська, Рябініна; провулків: Борисоглібський, Рябініна, Пірогова, Красноярський.

Гуманітарна допомога буде надаватися по вулицях з розрахунку 1 пакет на 1 домогосподарство.

За гуманітарною допомогою можна звернутися особам, які зареєстровані в м.Путивль і постійно проживають за місцем реєстрації.

Особи, які не зареєстровані в м.Путивль, але постійно проживають, можуть отримати державну гуманітарну допомогу при наявності довідки від депутата про фактичне місце проживання для перевірки в Державному реєстрі отримувачів державної гуманітарної допомоги.

ВПО (крім Сумської області) для отримання гуманітарної допомоги потрібно спочатку пройти реєстарцію, звернувшися до кабінету № 7 адмінбудівлі з 14-00 до 15-00.

Пільгові категорії населення, які отримали державну допомогу навесні, отримають продуктовий набір з резервного запасу гуманітарного штабу.

Гуманітарну допомогу можна отримати в приміщенні Путивльського ліцею № 2 з 09:00 до 13:00.

При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код (додаток № 13 до ID картки), для осіб без реєстрації - довідка від депутата.

Також при собі слід мати ДВІ торбинки, розраховані на вагу 10 кг, оскільки багато пакетів з гуманітарною допомогою було пошкоджено під час транспортування.

У разі оголошення повітряної тривоги або загрози артобстрілу, видача гуманітарної допомоги здійснюватися не буде з питань безпеки населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь