ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РАЗОМ З ВЕЛИЧНИМ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ МИ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

Дата: 14.10.2022 09:23
Кількість переглядів: 105

Для нас це свято не тільки народне й релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

У цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг.

Країна сильна силою своїх людей. Цю істину щоденним подвигом підтверджують наші військовослужбовці й медики, волонтери й тисячі небайдужих громадян, які там, на лінії оборони. Нам є ким і чим пишатися. Наші воїни це і є наша національна гордість.

Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалася захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство всіх захисників України, дарує їм і всім нам мудрості, витримки й сил на цьому шляху.

Бажаємо всім здоров’я, миру й злагоди, можливості виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь