ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТВАРИН

Дата: 04.10.2022 08:15
Кількість переглядів: 108

4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day) – міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту.

Кожна тварина має свій характер, свої особливості, уподобання. Беручи в дім будь-яку живу істоту, ми беремо на себе велику відповідальність. Люди забувають, що тварини – їхні найближчі друзі, які не мають звички зраджувати. Головне – це пам’ятати, що ми відповідальні за тих, кого приручили. До вашої уваги ми підготували колаж з нашими домашніми улюбленцями, які дарують нам радість спілкування, відчуття, що ти не один, що ти комусь потрібний. Тільки переступаєш поріг, а до тебе кидається твій улюбленець, який чекав на твоє повернення з нетерпінням. Він прекрасно знає, що є повноправним членом родини, де його люблять і ніколи не образять. Любіть і бережіть своїх тварин!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь