ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОВЕДЕНО ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ З ПИТАНЬ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 14.09.2022 14:52
Кількість переглядів: 156

Продовжуємо консультувати педагогів. 14 вересня 2022 року інформаційний дайджест (онлайн) був проведений для вихователів дошкільних груп закладів загальної середньої освіти. Модератор заходу: Олена БИКОВА, консультант центру.

Під час зустрічі були розглянуті нормативні документи, які регулюють організацію освітнього процесу з дошкільниками, обговорено питання створення безпечних умов, зокрема надані поради для облаштування середовища в укритті,  психологічного   супроводу учасників   освітнього процесу, формування соціально-громадянської компетентності дітей дошкільного віку, реалізації  освітнього  процесу  в  дошкільних групах  з  використанням дистанційної форми здобуття освіти, організації   роботи   з   дітьми з особливими освітніми потребами.

Особливу увагу приділили організації та проведенню дистанційних занять у різновіковій групі та комунікації з батьками.

Вихователі отримали корисні посилання на актуальні онлайн-курси та вебінари з метою саморозвитку та підвищення фахового рівня.

 

Переглянути та завантажити методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо питання діяльності закладів дошкільної освіти у 2022/2023 навчальному році https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-okremi-pitannya-diyalnosti-zakladiv-doshkilnoyi-osviti-u-20222023-navchalnomu-roci


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь