ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕНЬ ПРОГРАМІСТА

Дата: 13.09.2022 08:35
Кількість переглядів: 101

День програміста – професійне свято програмістів, яке щороку відзначають у 256-й день. Це особлива цифра для програмістів, адже вона відповідає кількості чисел, які можна показати у вигляді 8 бітів, що можуть мати значення 0 або ж 1, дозволяючи кодувати числа у двійковій системі.

Не можливо уявити сучасний світ без программного забезпечення. Усе, з чим ми стикаємося за комп’ютером, є результатом праці програмістів. Кожен електронний пристрій — від Wi-Fi-роутера до телефона — проходить через їхні руки. Важко сьогодні переоцінити значення інформатики, ІТ-технологій та і всіх видів діяльності, пов’язаних з використанням комп’ютерів. Вони надають сучасній людині необмежені можливості доступу до інформації, самовдосконалення і самоосвіти. Тож бажаємо всім фахівцям інформаційних комунікацій удачі, вдалих програмних розробок, реалізації задуманого та всього найкращого в житті! До Дня програміста в бібліотеці підготовлена тематична підбірка літератури «Комп’ютер без проблем». Видання є джерелом знань про зміст комп’ютерних термінів та абревіатур, основні поняття і принципи інформатики та комп’ютерної техніки, операційні системи, комп’ютерні мережі.  Запрошуємо до бібліотеки усіх, хто цікавиться сучасними технологіями, наші книги завжди стануть надійними помічниками у ваших починаннях!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь