ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СВЯТО СМІЛИВОСТІ Й НАТХНЕННЯ

Дата: 03.08.2022 16:01
Кількість переглядів: 124

Цього року  День молоді в Україні вперше буде відзначатися разом з усім світом в  Міжнародний день молоді – 12 серпня. Таке рішення було прийняте з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України,  щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові й романтики. День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення.

Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ сміливими ідеями та досягненнями.

Напередодні  свята в читальній  залі бібліотеки  організована книжкова виставка «Бібліодрайв – для юних, активних, модних».  До уваги користувачів пропонуємо  новинки літератури, які будуть цікавими сучасній молоді й усім, хто відчуває себе молодим.

Саме молодь сьогодні визначає майбутнє країни, спрямовує її та захищає. Тож творіть та надихайте, змінюйте країну та світ довкола себе. Пам’ятайте, молодість – це не вік, молодість – це стан душі.

Залишайтеся завжди молодими.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь