ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

«ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА З ПЕРШИХ ДНІВ ВІЙНИ ДЕМОНСТРУЄ ЄДНІСТЬ І ЗЛАГОДЖЕНІСТЬ»

Дата: 28.07.2022 14:09
Кількість переглядів: 1129

Таку оцінку діяльності депутатів на чолі з головою громади Костянтином ГАВРИЛЬЧУКОМ дала керівник Конотопської районної військової адміністрації Тетяна СИЗОН, виступаючи перед депутатами на пленарному засіданні 31 сесії Путивльської міської ради.

"Ви не повелися на різні провокації зі створення "псевдореспублік", перші організували завезення з Дніпра товарів до АТБ, створили «дружину» з патрулювання в комендантську годину міста та сіл громади, безкоштовно доставляли молоко, згуртували підприємців на співпрацю з забезпечення магазинів товарами в той важкий час, самостійно доставляли готівку на виплати пенсій громадянам та повсякденно робили багато іншого для функціонування громади. Але це в минулому, а зараз, коли триває новий етап - оборона і укріплення міст району, відгуки військових про взаємодію з керівництвом громади в нас тільки позитивні. Зараз ми у фазі збирання врожаю, тож потрібна чітка комунікація між аграріями, військовими і владою, і вона, що приємно, в Путивльській громаді є. На жаль, громада втрачає надходження від несплати податків через віднесення її до зони бойових дій," - такими словами підсумувала очільниця району свій виступ і подякувала всім за діяльність і витримку.

Щодо сесійних питань, депутати попрацювали плідно і оперативно, прийнявши одноголосно важливі рішення про суттєву фінансову та майнову підтримку військових, територіальної оборони та підрозділу МНС.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь