ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИВЧАЄМО УКРАЇНСЬКУ МОВУ

Дата: 19.07.2022 17:06
Кількість переглядів: 101

Як ми вже повідомляли раніше, на базі  публічної бібліотеки  раз на тиждень проводяться заняття з поглибленого вивчення державної мови. Заняття проходять щовівторка.

Їх з великим задоволенням відвідують люди різного віку: від школярів до  пенсіонерів,  щиро зацікавлених  у вивченні державної мови. Керує цим відповідальним процесом висококваліфікований спеціаліст, викладач української мови  з багаторічним педагогічним стажем Богданова Олександра Миколаївна.

Сьогодні відбулося   друге засідання клубу з вивчення рідної мови. Слід зазначити, що такі заняття надзвичайно корисні для нашого регіону, де в побуті, на жаль, використовується російська мова, яка нині асоціюється з агресором. І тому важко переоцінити необхідність  обов`язкового знання саме нашої рідної мови. Це – справа честі, це – наш громадянський обов`язок. Запрошуємо всіх бажаючих наступного вівторка прийти до читальної зали  нашої бібліотеки і взяти участь  у заняттях  з вивчення мови.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь