ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

Дата: 19.07.2022 09:08
Кількість переглядів: 275

У міській раді систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння  забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення.

18 липня під головуванням заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНОВА відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

У роботі комісії взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Путивльської міської ради, інспектор сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП в Сумській області, завідувач відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», директор Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості,

Члени комісії розглянули питання щодо доцільності/недоцільності позбавлення батьківських прав  батька відносно малолітнього сина. Члени комісії одноголосно вирішили, що є підстави для позбавлення його батьківських прав відносно дитини через його свідоме ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків.

За результатами роботи комісії вирішено підготувати висновок про доцільність позбавлення батьківських прав  відносно малолітньої дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь