A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Дата: 30.06.2022 08:52
Кількість переглядів: 399

29 червня 2022 року в Путивльській міській раді за участі тимчасово виконуючого обов’язки Путивлсьького міського голови Володимира ВОРОНІНА, начальника фінансового управління Сергія САХАРОВА, начальника Конотопського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олени ПОДОЛЬСЬКОЇ, представників Путивльського відділу ЖКГ Тетяни МИЧКИ та Ігоря КРАСНОНОГОГО було проведено робочу зустріч з питань пенітенціарної пробації, які виникають  під час підготовки до звільнення осіб, що відбувають покарання у виді обмеження або позбавлення волі, а також стосовно забезпечення виконання рішень суду щодо адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт.

Присутніми обговорювалися питання можливості надання соціального житла та встановлення соціального патронажу над особами, що звільняються з місць обмеження чи позбавлення волі, у випадку надходження з виправних колоній та центрів  відповідних запитів за потребою. 

Не менш гострим є питання поновлення виконання адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт, що, відповідно до чинного законодавства, полягають у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, оплачуваних робіт, за виконання яких порушнику нараховується плата, що перераховується на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів.

Проведена зустріч була спрямована на узгодження дій учасників з метою винайдення шляхів вирішення обговорюваних питань. У ході зустрічі було прийнято рішення про поновлення виконання суспільно корисних робіт на території Путивльської ОТГ.

Окремі категорії населення потребують додаткової уваги з боку уповноважених органів державної влади та місцевого самоврядування. Серед них – діти, долею яких опікується держава, у тому числі і шляхом призначення відбування батьками, що не виконують свій батьківський обов’язок, суспільно корисних робіт. Право на соціальну реабілітацію мають і особи, які відбували покарання, пов’язане з обмеженням або позбавленням волі, що реалізується шляхом здійснення соціального супроводу.

Спільним завданням представників органів державної влади та місцевого самоврядування є винайдення можливостей для забезпечення виконання приписів закону в цей складний для держави час, таким чином підтримуючи її авторитет і забезпечуючи неухильне дотримання чинного законодавства. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь