ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАХИСТ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 01.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 170

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради під головуванням заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНОВА. Основними завданнями комісії є сприяння забезпеченню реалізації права дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

На засідання комісії було винесено питання, які попередньо детально опрацювала служба у справах дітей, а саме питання доцільності (недоцільності) позбавлення батьківських прав та затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

На обліку дітей, які опинились у складних життєвих обставинах служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради перебувають 30 дітей, які виховуються у 12 сім'ях, з них 27 дітей перебувають на обліку у зв'язку з ухиленням батьків від виконання своїх обов’язків з виховання дитини, 3 дитини у зв'язку зі скоєнням психологічного та сексуального насильства.

Протягом січня-травня 2022 року на облік дітей, що опинились у складних життєвих обставинах, було взято 6 дітей, з них 4 дитини у зв'язку з неналежним виконанням батьками своїх обов'язків, 2 дитини у зв'язку зі скоєнням психологічного насильства. Знято з обліку 5 дітей у зв'язку з набуттям дітьми статусу дітей, позбавлених батьківського піклування, 1 дитина у зв'язку з досягненням повноліття.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь