ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА РЕАЛІЗАЦІЮ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ У ПРИМІЩЕННІ МЕНШЕ 20 КВ. МЕТРІВ

Дата: 12.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 128

У разі здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями у місці торгівлі площа якого є меншою 20 кв. м статтею 17 Закону України від 19.12.1995 № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» зі змінами та доповненнями (далі - Закон № 481) передбачена відповідальність у вигляді штрафу 6800 гривен з подальшим анулюванням ліцензії на роздрібну торгівлю.

Нормами ст. 15 Закону №481 встановлено, що ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями або тютюновими виробами анулюється шляхом прийняття органом, який видав ліцензію, відповідного письмового розпорядження.

Ліцензія анулюється та вважається недійсною з моменту одержання суб’єктом господарювання письмового розпорядження про її анулювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь