ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ЗУСТРІЧІ В СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ, ЩО ОБ'ЄДНУЮТЬСЯ

Дата: 19.10.2021 16:28
Кількість переглядів: 1555

Як і було заплановано раніше, відбулися зустрічі у Веселівському, Рев’якинському та Козаченському старостинських округах стосовно доведення інформації до жителів щодо виконання норм законодавства про реорганізацію округів.

Заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ обговорив зазначене в центрах округів: с.Веселе, с.Рев’якине, с.Козаче. Жителі висловили свої думки щодо кандидатур на посаду старости. Приємно, що знайшли порозуміння стосовно центру округу, який пропонується в с.Рев'якине. Далі буде висунуто єдиного кандидата на посаду старости, що має зібрати підтримку не менш ніж 20% жителів.

Мова також йшла про наявність ліків у фельдшерських пунктах, діяльність закладів освіти, освітлення населених пунктів та графіки вмикання, доставка пошти, виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, опалення в закладах соціальної сфери, ціни на газ, виїзд лікарів КНП «Путивльська міська лікарня» до сіл громади, підвезення до міста.

Деякі питання вирішено відразу, деякі потребують додаткового вивчення. Депутат Путивльської міської ради Микола КОМАР надав роз’яснення стосовно земельних питань.

На завтра запланована зустріч старост з депутатським корпусом Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь