A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОРАДИ ДЛЯ БАТЬКІВ «ЯК ЗАХИСТИТИ ДИТИНУ ВІД БУЛІНГУ»

Дата: 01.06.2021 14:14
Кількість переглядів: 311

1. Якщо вашу дитину ображають, звертайтеся із письмовою заявою до класного керівника. Письмово опишіть, що трапилось із вашою дитиною, і класний керівник зробить усе, аби захистити свого учня.

2. Якщо класний керівник не вжив заходів, аби зупини цькування учня, звертайтеся із письмовою заявою до директора. Якщо класний керівник поводиться безвідповідально і не може захистити свого учня, із ним спілкуватиметься директор школи. 

3. У разі жорсткого цькування учня, директор звернеться до соціальної служби або поліції. 

4. Несіть відповідальність за свою дитину. Частіше проводьте відкриті та щирі бесіди, піклуйтеся про неї та хвилюйтеся за всі її почуття. Зробіть свою дитину найкращим другом для себе. Нехай діти будуть готові розповісти усі свої проблеми, таким чином, ви зможете захистити їх від усіх небезпек. 

5. Вчасно звертайте увагу на проблему. Якщо ви бачите, що ваша дитина приходить додому засмучена або із синцями чи подряпинами на тілі, одразу ж поцікавтесь, що трапилось. Уважно вислухайте переживання дитини і ставтесь до таких ситуацій з усією серйозністю. Варто пам'ятати, що не можна закривати очі навіть на найменший прояв цькування, адже розібратися з ситуацією можна лише спільними зусиллями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь