ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПСИХОЛОГ – ЛІКАР ДЛЯ ДУШІ

Дата: 22.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 352

Життя людини - дуже непередбачуване і бурхливе. У житті кожного поряд з позитивними емоціями неминучі хвилини розчарування, результатом яких можуть стати негативні вчинки.

Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і він може втратити надію, віру в себе, а найголовніше - своє здоров'я. Уникнути цього допомагають мудрі поради досвідчених фахівців - психологів, чиє професійне свято - Всеукраїнський день психолога - відзначається на Україні 23 квітня. Психологію можна назвати наукою, що творить людину через пізнання самого себе. Пропонуємо книжкові видання з фонду бібліотеки, що несуть інформацію про причини, які є підставою звернення до психолога, вони допоможуть розібратися в питаннях емоційно-психологічного стану людини, порадять як керувати своєю поведінкою та емоціями. Тож запрошуємо до психологічної просвіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь