ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОЛІСКИ СЛОБОЖАНЩИНИ

Дата: 20.04.2021 11:07
Кількість переглядів: 251

У м. Суми відбувся онлайн-конкурс «Проліски Слобожанщини-2021», за результатами якого ІІІ-призове місце у путивлян.

 

Свої таланти продемонстрували більше 100 учасників з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровської та Запорізької областей, а також з Сум та Сумської області.

Конкурс традиційно був присвячений перебуванню на Сумщині видатного композитора П.І. Чайковського. Він проводився з метою популяризації творчості генія світової музики, творів українських авторів різних епох і стилів, а також з метою виявлення і підтримки талановитих учнів і викладачів, сприяння розвитку виконавської майстерності, обміну досвідом між мистецькими навчальними закладами.

«Проліски Слобожанщини-2021» проводилися у трьох номінаціях:

«фортепіано» – 35 учасників; «камерно-інструментальні ансамблі» – 56 учасників, об’єднані у 18 колективів; «композиція» – 14 учасників.

Організатори конкурсу та поважне журі намагалися підтримати кожного учасника, дати можливість юному музикантові розкритися та продемонструвати свій рівень виконавської майстерності і артистизм у відкритому конкурсі.

Фортепіанний дует Путивльської ДМШ «hand in hand» у складі Демцун Катерини та Чурочкіної Олександри (викладач Дадикіна С.А.) отримав призове III–місце. Вітаємо з перемогою учнів та викладача. Бажаємо подальших творчих успіхів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь