A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРО ОСОБЛИВИЙ ПОРЯДОК ВИДАЧІ ЛІКАРНЯНИХ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Дата: 29.03.2021 11:05
Кількість переглядів: 358

Фонд соціального страхування продовжує здійснення виплат за лікарняними застрахованим особам згідно з нормами чинного законодавства.

Оформлення лікарняних та виплату по них у період надзвичайної ситуації, пов’язаної з інфекційною хворобою COVID-19.

«Загальні правила виплати за лікарняними на території України діють. У разі хвороби застрахованої особи, Фонд оплачує листок непрацездатності, починаючи з шостого дня і до повного одужання».

Під час карантину діє особливий порядок видачі листів тимчасової непрацездатності. Зокрема, отримати лікарняний може особа, яка тимчасово відсторонена від роботи під час карантину, якщо її робота пов’язана з обслуговуванням населення у разі, якщо ця особа контактувала з інфекційно-хворою людиною і є бактеріоносієм, та якщо вона не може бути переведена на іншу роботу. Такий листок непрацездатності оплачується Фондом. При цьому такий листок непрацездатності видається лікарем-інфекціоністом, або лікарем-терапевтом.

Фінансова допомога за рахунок Фонду у такому випадку надається з першого дня і за весь час відсутності на роботі з цієї причини.

«На час самоізоляції під медичним наглядом задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції Фонд соціального страхування буде компенсувати 50% заробітку на підставі отриманого працюючим відповідного лікарняного листка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь