A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РОЗРОБЛЕНО ДОВІДНИК ЩОДО ПРАВИЛ ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ЗА 2020 РІК

Дата: 26.03.2021 16:56
Кількість переглядів: 266

Головною ознакою процесу декларування цього року, як і в попередні, є спрямованість податкових органів на налагодження партнерських відносин з платниками податків, якісніше їх обслуговування, створення сприятливих умов громадянам, які виконують, як визначено ст. 67 Конституції України, громадянський обов'язок перед державою та суспільством стосовно подання декларацій про доходи за минулий рік та сплати податків.

Звертаємо увагу громадян на ті напрями, за якими органи державної податкової служби працюють сьогодні з метою надання їм дієвої допомоги при декларуванні доходів, отриманих у 2020 році. Так, Державна податкова служба України розробила довідник щодо правил декларування доходів за 2020 рік.

Пропонуємо до уваги платників податків посилання на відповідні розділи довідника: нормативно – правова база.  Декларація про майновий стан і доходи: https://cutt.ly/TxbJIi8; основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи:https://cutt.ly/NxbKv1X; особливості декларування доходів фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність: https://cutt.ly/4xbKHud; податкова знижка для фізичних осіб: https://cutt.ly/WxbK1FX; актуальні питання - відповіді про податкову знижку за окремими видами витрат: https://cutt.ly/rxbZl6N; зразки заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи: https://cutt.ly/OxbXiPW.

 Сподіваємося, що громадяни також поважно ставитимуться до Закону і своєчасно виконають свій конституційний обов'язок перед державою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь