ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЯКУЄМО ЗА ПОДАРУНОК

Дата: 18.03.2021 08:38
Кількість переглядів: 290

Багатий на історію наш древній тисячолітній Путивль. Краса його втілена в безсмертних творах літератури і мистецтва. Скільки сказано-переказано про дружину князя Ігоря Святославовича – Ярославну. Тут проростала перлина старинної української літератури - «Слово о полку Ігоревім». Згадує про Путивль і О. С. Пушкін у трагедії «Борис Годунов». Місто закарбовано на прекрасних полотнах Миколи Реріха і Петра Левченка. З-під Путивля спалахнула пожежа селянської війни під проводом Івана Болотникова, саме тут народилося легендарне партизанське зєднання на чолі з С. А. Ковпаком і С. В. Руднєвим.  

Щедрий наш край і  на  талановитих людей. Анатолій Васильович Луговський -  відомий  поет України, журналіст, краєзнавець, художник, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, заслужений  журналіст України. За книги історико-краєзнавчої тематики, які стосуються культових споруд і релігійних  закладів, нагороджений УПЦ Орденом Петра Могили. Анатолій Васильович не просто поет, а невтомний співець рідного краю, мальовничого міста, його багатющої історії. І пишається тим, що ось уже понад чотири десятиліття мешкає на благодатній і легендарній землі. Мелодійно, душевно, благословенням лягають на душу його вірші, одухотворяють, вкладаючи нові думки, вливаючи нові яскраві фарби в повсякденність.

Наша публічна бібліотека має 13поетичних збірок автора і 6 історико-краєзнавчих видань. А  зараз ми отримали в подарунок  від автора   100 ПРИМІРНИКІВ КНИГИ «ОТКРОВЕНИЕ». ДЯКУЄМО!!! ДЯКУЄМО!!! ДЯКУЄМО!!! Ця книга – своєрідний творчий підсумок поета, до якої ввійшли як нові вірші, а також твори з попередніх  поетичних збірок «Калинові сни», «Монолог душі», «Сповідь», «Часоплив», «Серпнева мить» тощо.   Збірка  розрахована на широке коло любителів поетичного слова.  Приходьте! Читайте і насолоджуйтеся  красою поетичного слова!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь