A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОТЯГОМ СІЧНЯ СВОЇ СТАТКИ ЗАДЕКЛАРУВАЛИ 350 ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ

Дата: 19.02.2021 11:14
Кількість переглядів: 295

Начальник Головного управління ДПС у Сумській області     Наталія Кіяшко надала коментар для ЗМІ Сумщини щодо підсумків декларування доходів протягом січня.

З початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у минулому році. Станом на 01.02.2021 подано 350 декларацій про майновий стан і доходи громадян.

За основними напрямами платники податків області декларували доходи: від отримання спадщини – подано 116 декларацій;   від продажу сільськогосподарської продукції –  30 декларацій іноземні доходи –  108 декларацій; від здачі в найм нерухомого майна –  25 декларацій;    від продажу рухомого і нерухомого майна –  22 декларації; інші доходи –  49 декларацій.

Також, 4 громадянина Сумської області добровільно задекларували доходи, отримані протягом 2020 року, більше 1 млн гривень. Загальна сума задекларованих доходів цих громадян досягла 59,0 млн гривень. Самостійно нараховано 8,6 млн грн зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб  та 0,8 млн грн військового збору.

За результатами поданих декларацій громадянами задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 9,6 млн грн та військового збору на загальну суму 0,9 млн гривень.

З початку року  до бюджету надійшло податку на доходи з фізичних осіб у сумі 3,9 млн гривень та військового збору – 0,7 млн гривень.

Головним управлінням ДПС у Сумській області проводиться робота щодо організаційних заходів, спрямованих на належне виконання деклараційної кампанії 2021 року. Необхідно мати на увазі, що податок від кожної задекларованої гривні піде до місцевого бюджету, а отже -  на розвиток громади в якій ви проживаєте.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь