ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: КОМПЕНСАЦІЯ ЄДИНОГО ВНЕСКУ

Дата: 16.02.2021 14:14
Кількість переглядів: 308

Для залучення максимальної кількості роботодавців до співпраці, Сумська обласна служба зайнятості пропонує широкий спектр соціальних послуг.

Як наголосив директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, в числі послуг, передбачених для роботодавців, особливим попитом користуютьсяті, що надають економічну підтримку підприємству, зокрема, компенсаціяфактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітних на нові робочі місця. З початку 2021 року до Сумської обласної служби зайнятості вже звернулося 15 роботодавців щодо отримання такої компенсації за 21 працевлаштовану особу на новостворене робоче місце з числа зареєстрованих безробітних. Найбільш активно (81%) звертаються за компенсацією суб’єкти малого підприємництва: фізичні особи-підприємці, малі та комунальні підприємства, які працюють в таких галузях: - лісопильне та стругальне виробництво; - роздрібна та оптова торгівля; - вантажні автомобільні перевезення; - комплексне обслуговування об’єктів. З числа працевлаштованих осіб на нові робочі місця майже 50% становлять особи, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь