A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Архів 2021

ГРАНТОВА ПРОГРАМА НА ПІДТРИМКУ ІНІЦІАТИВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА ТА МЕДІА У СФЕРІ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!”» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

11:11:00 03.06.2021

ГРАНТИ "МОРЕ МОЖЛИВОСТЕЙ"

Запрошуємо подати короткі концептуальні описи проєктних ідей, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують основану на цінностях українську ідентичність. Запропоновані заходи мають сприяти розширенню економічних можливостей для молоді, посиленню громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, просуванню різноманіття та включення недостатньо представлених груп, а також покращенню підходів до гендерної рівності та соціальної інклюзії (GESI) в орієнтованих на молодь програмах. Заохочуємо подавати творчі, інноваційні, оригінальні концепції або такі, що засновані на провідних практиках та перевірених стратегіях. Конкурс на отримання даних грантів буде відкритий до 31 липня 2021 р. Подані концепції проєктів розглядатимуться регулярно, кожних два місяці, починаючи з квітня 2021 р.

11:03:26 03.06.2021

ГРАНТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Громадська спілка «Український народний контроль»  та інформаційний портал Kredit.House запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Здійсни свою мрію – отримай Грант (стипендію) на навчання!  Умови конкурсу доволі прості. Більш детально ознайомитись з умовами  можна за  посиланням - https://kredit.house/contest/ua/

14:17:25 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь