ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ПУТИВЛЬЩИНІ З ВІЗИТОМ ПОБУВАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ МИХАЙЛО АНАНЧЕНКО:НАСИЧЕНОЮ БУЛА ПРОГРАМА ВІДВІДУВАННЯ

Дата: 07.06.2024 18:27
Кількість переглядів: 60

Відбулося урочисте відкриття відремонтованого рентгенкабінету з новопридбаною сучасною високотехнологічною діагностичною рентгенівською системою «CALYPSO», яка є найновішим обладнанням з якісним програмним забезпеченням на теренах Конотопського району. Наявні два детектори, що дає змогу працювати якісно, швидко, ефективно для потреб людей. Обладнання вдалося придбати у 2023 році за кошти міського бюджету (виділено 6,2 млн грн).

Михайло Ананченко наприкінці ще 2021 року включив Путивльську громаду до державного проєкту з закупівлі рентгенапаратів. Так як рік завершувався, гроші було перенесено на 2022 рік, та з початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, на жаль, ці плани анульовані, та спрямовані відповідні кошти на оборону країни.

Директор нашого медзакладу розповіла про зміни, що відбулися останнім часом: ремонти в деяких відділеннях стаціонарного корпусу та поліклініці, отримання від благодійного фонду генератора, який надає можливість лікарні працювати в критичній ситуації (при відключенні електроенергії).

Для підключення генератора потрібно було розробити проєкт і провести роботи з його встановлення, на що міська рада витратила приблизно 810 тис. грн. Усе це вкрай важливо для прикордонної лікарні у воєнний час. Вдячні всім причетним.

Михайло Олегович пообіцяв підтримку в отриманні необхідного обладнання міській лікарні. Це надасть можливість швидше здійснювати діагностику та лікування.

Хоча у воєнний час деякі проєкти розвитку громади призупинено, та ми все-таки змогли дещо зробити. Запустили власне виробництво бруківки, що надало змогу збільшити робочі місця, зекономити на придбанні її. Жителі міста вже бачать зміни: облаштовані пішохідні зони на деяких ділянках міста. Усе здійснювалося власними силами, не залучаючи інших підрядників.

Також поділилися нашими напрацюваннями з ямкового ремонту доріг. Придбавши для цього спеціальне обладнання, ми роботи здійснюємо самостійно, не купуючи новий асфальт, а переробляючи старий. Це надає можливість оперативно здійснювати ремонт дорожнього покриття та економить ресурси громади.

Також закуплено значну кількість техніки для комунального некомерційного підприємства «Благоустрій громади», але про це детально розповімо згодом.

Міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК подякував депутатському корпусу міської ради за злагоджену діяльність. Це дало можливість у складний час придбати необхідну техніку.

Керівник центру позашкільної роботи ознайомила з діяльністю закладу та нововведеннями, що відбулися за останні 2 роки. Це все робиться для розвитку дітей у складний воєнний час.

Також  Михайло Олегович та  Костянтин Миколайович обговорили питання з увічнення пам’яті наших захисників і захисниць, що загинули під час війни з росією.

«Вдячний усім, хто підтримує громаду та сприяє її розвитку. Сподіваємося на подальшу співпрацю»- наголосив очільник громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь