ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІШНЄ ЗАСІДАННЯ 60 СЕСІЇ ПРОЙШЛО ЖВАВО ТА РЕЗУЛЬТАТИВНО

Дата: 25.04.2024 13:18
Кількість переглядів: 57

Розглянули ряд питань, пов’язаних з наданням виплати матеріальної допомоги жителям громади за зверненнями. «На жаль, війна з російськими загарбниками продовжується, і в ній найцінніше – своє життя, віддають жителі нашої громади. Ми у свою чергу намагаємося допомогти сім’ям героїв з фінансовими питаннями на поховання та встановлення надгробків» - наголосив голова Путивльської міської ради Костянтин ГАВРИЛЬЧУК. Сьогодні були відповідні рішення.

У пріоритеті для нас завжди є діти та їх всебічний розвиток.  На сьогоднішній сесії депутатський корпус проголосував за зміни до профільних освітніх програм і підтримки юних спортсменів.

«З кожним днем діти та вихованці наших освітніх закладів, спортивних гуртків прославляють громаду на різноманітних турнірах, конкурсах і олімпіадах, тому підтримка підростаючого покоління путивлян є важливою» - акцентував очільник громади.

Також було заслухано пропозицію про подання, яке буде направлено до Кабінету Міністрів України, про ліквідацію населених пунктів громади: с.Вегерівка, с.Іванівське, с.Плотникове у зв’язку з демографічною ситуацією.  Відповідно до того, останні мешканці давно знялися з реєстрації, та фактично в цих населених пунктів не залишилося жителів.

Наприкінці було розглянуто ряд питань землевпорядкування.

Продовжуємо працювати в штатному порядку на результат добробуту та процвітання нашої громади та шляху, який веде всіх нас до перемоги України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь