ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ЗАСІДАННІ РОБОЧОЇ ГРУПИ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 24.04.2024 11:46
Кількість переглядів: 52

З метою проведення заходів щодо приведення мережі закладів загальної середньої освіти до вимог чинного законодавства, затвердження органом місцевого самоврядування у строк до 01.09.2024 плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти, голова робочої групи з питань оптимізації мережі закладів освіти Путивльської міської ради Лариса ПРИЗ провела засідання робочої групи, на якому було розглянуто питання про проведення заходів щодо трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради на період до 2027 року та проєкт Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради на період до 2027 року.

У роботі робочої групи взяв участь Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, який ознайомив з фінансовою спроможністю бюджету Путивльської міської територіальної громади на 2024 рік щодо утримання галузі освіти та висловив пропозицію щодо продовження функціонування в умовах впровадження Нової української школи та профільної середньої освіти Путивльського ліцею № 1 ім. Р. Руднєва та Путивльського ліцею № 2 ім. Г.Я. Базими та реорганізованих закладів освіти.

Присутні на засіданні керівники закладів загальної середньої освіти висловили стурбованість щодо подальшого функціонування галузі освіти Путивльської міської ради, зменшення державної фінансової підтримки закладів загальної середньої освіти, негативної тенденції щодо реорганізації та ліквідації закладів загальної середньої освіти.

На засіданні робочої групи були розглянуті пропозиції всіх учасників, але не дійшли згоди щодо погодження плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти, тому було прийнято рішення провести розрахунок фінансової можливості утримання закладів загальної середньої освіти після проведення їх оптимізації і на наступному засіданні робочої групи погодити проєкт Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради на період до 2027 року та надати його до Путивльської міської ради для провадження відповідних дій.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь