A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ – НАЧАЛЬНИК РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПАВЛО ДУДКО

Дата: 18.04.2024 10:55
Кількість переглядів: 64

У ході візиту було оглянуто об’єкти критичної інфраструктури, захисні споруди цивільного захисту на території громади, облаштування пропускних об’єктів. Керівник району ознайомився з діяльністю КНП «Благоустрій громади», новаціями в його діяльності та результатами роботи.

Голова Путивльської міської ради Костянтин ГАВРИЛЬЧУК і начальник відділу ЖКГ, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури Микола МАЗІН детально розказали про здобутки та майбутні плани розвитку підприємства, показали роботу установки з ремонту покриття дорожнього полотна.

Також Павло Миколайович ознайомився з діяльністю Путивльського центру позашкільної роботи: робота басейну та гуртків, естетичне виховання дітей-дошкільнят, національно-патріотичне виховання дітей і молоді. Відвідав комунальні установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» і «Центр надання соціальних послуг». Заклади опікуються наданням послуг вразливим групам населення та забезпечення права осіб з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти. Мова йшла про організацію надання послуги життєстійкості в громаді.

Навчальні заклади Путивльщини привітно зустріли гостей, яких було ознайомлено з приміщеннями та укриттями, обговорювали нагальні питання, що потребують вирішення. Творчі виставки учнів порадували присутніх талановитими роботами.

На нараді з керівниками закладів і представниками органів виконавчого комітету Путивльської міської ради були обговорені життєво-необхідні питання для громади: наявність пального на заправках, можливість внесення змін до законодавчих актів, виплата заробітної плати освітянам, можливість компенсації втрат зі сплати орендної плати, заходи безпеки закладів критичної інфраструктури та в місцях скупчення людей, ремонт доріг, що сполучають населені пункти Путивльської громади, відсутність автобусного сполучення з районним центром.

Деякі питання вирішено відразу, по деяким намічено шляхи вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь