ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОБГОВОРЕННЯ ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ ГРОМАД

Дата: 12.04.2024 18:44
Кількість переглядів: 52

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК спільно з начальником Конотопської РВА Павлом ДУДКОМ, його першим заступником Людмилою ЗЕРНИЧЕНКО, керівником апарату Віктором ЗАБІЯКОЮ та іншими очільники територіальних громад Конотопського району в адмінприміщенні Конотопської райдержадміністрації беруть участь у Конгресі місцевих і регіональних влад при Президентові України та Форумі «Життя регіонів в умовах воєнного часу», які відбуваються в місті Чернівці.

Конгрес - ефективна платформа для обговорення надзвичайно важливих на сьогодні питань для всієї України й для кожної громади, зокрема. У кожній громаді – свої потреби, проте, як зазначив Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ, усі ми маємо памʼятати про головну потребу всієї нашої держави зараз і кожного українця - ми повинні зупинити агресію Росії та завершити цю війну справедливим миром на своїх умовах.

«Будемо згуртованими, економічно активними, максимальна увага – нашим воїнам та їхнім родинам, дякуємо за підтримку й витримку всім, працюємо на максимум», - акцентував Павло ДУДКО.

У ході Конгресу представники центральних, регіональних і місцевих органів влади обговорюють найбільш актуальні проблеми сьогодення: протидія безпековим загрозам і подолання наслідків ворожих атак на цивільну інфраструктуру, підтримку вітчизняного виробництва, європейську інтеграцію та пов’язані з нею нові можливості й виклики для громад.

Під час тематичних панельних дискусій учасники форуму «Життя регіонів в умовах воєнного часу» обговорюють питання розвитку національного виробництва, гуманітарної та безпекової політики, питання євроінтеграції та доброго врядування в умовах воєнного стану, а також нагальні питання підтримки Збройних Сил України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь