ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

"ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ, ДЕ НЕ СМІТЯТЬ"

Дата: 12.04.2024 08:32
Кількість переглядів: 66

Під таким гаслом відбулася весняна толока на вулиці Будівельників м.Путивль.

Кожен, хто залишає після себе сміття, вважає, що воно само собою десь подінеться, але, на жаль, не кожен усвідомлює, що тільки разом можна зробити нашу вулицю, місто чистим і привабливим. Для того, щоб досягти чистоти, краси, слід розпочати з самого себе, від кожного жителя залежить чистота та порядок.

Чистота - це не тільки запорука здоров'я, це ще й прояв моральності людини. Не правий той, хто думає, що прибирати це не його обов'язок. Кожна людина (від меншого до старшого віку) має дбати про добробут і чистоту не лише власного дому, квартири, двору, але необхідно дбати про інші території поза межами власного двору; вулиць, якими ходять тощо. Нині всім нам варто вчитися дбати про належний екологічний і санітарний стан вулиць нашого мальовничого міста , щоб всі були задоволені і здорові.

Укотре переконуємося, що вислів "Чисто, не там де прибирають, а там, де не смітять" свою актуальність не втратить ніколи.

Тож, шановні жителі вулиці Будівельників, Вишневої, Поліської і громади в цілому, давайте не смітити там, де живемо, і поводитись зі сміттям, відповідно до правил.

Будьте людьми, поважайте себе та інших жителів громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь