ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАС ЛІКУЮТЬ СВОЇ

Дата: 05.04.2024 13:20
Кількість переглядів: 44

Статистика неврологічних розладів, які є одними з найпоширеніших проблем зі здоров’ям українців, щороку погіршується. Постійні стреси, малорухливий спосіб життя та інші шкідливі звички приводять до того, що ця система з віком все частіше дає збій. На жаль, в Україні неврологічні розлади є четвертою за поширеністю причиною смерті, і цей показник росте - за останні 30 років майже на 34%. Тому вчасно відвідувати лікаря-невролога дуже важливо.

У КНП «Путивльська міська лікарня» вже більше 10 років працює лікар-невролог Юлія ЗУБКОВА, яка є уродженкою міста Путивль, зросла в сім’ї медичного працівника. Мама Юлії Валеріївни все життя пропрацювала в Путивльській лікарні.

Лікар закінчила медичний інститут Сумського державного університету за цільовим направленням від Путивльського району. Проходила інтернатуру за фахом «Неврологія» на базі Сумського державного університету. Після закінчення повернулась до свого рідного міста та вирішила працювати в нашому закладі. Створила сім’ю, має чоловіка та двох чудових дітей.

Зубкова Юлія Валеріївна є висококваліфікованим лікарем-неврологом, яка веде амбулаторно-поліклінічний прийом пацієнтів та проводить стаціонарне лікування неврологічних хворих у відділенні, також вона очолює денний стаціонар лікарні.

Неврологія в нашому закладі представлена декількома напрямками. У першу чергу – це лікування судинних захворювань центральної нервової системи, які часто зустрічаються:

  • наслідки перенесених інсультів,
  • енцефалопатії,
  • церебральний атеросклероз,
  • розсіяний склероз.

Також активно займається лікуванням захворювань хребта, болями в спині, невритами та невралгіями, захворюваннями, що порушують рухову активність та спричиняють хронічні болі.

Юлія Валеріївна не зупиняється на досягненому та опановує суміжні лікарські професії. На даний час проходить курси спеціалізації у Національному медичному університеті ім. О.О.Богомольця за «Лікар фізичної та реабілітаційної медицини».

Лікар-невролог Путивльської міської лікарні завжди готова надати якісну медичну допомогу пацієнтам, які цього потребують.

Бережіть себе та своїх рідних.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь