A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІ РОЗБИВАЄМО МІФ ПРО КІЛЬКІСТЬ ЕЛЕКТРОННИХ НАПРАВЛЕНЬ

Дата: 29.03.2024 10:58
Кількість переглядів: 52

Думка про те, що кількість електронних направлень на безоплатні медичні послуги є лімітованою. Це — неправда. Кількість е-направлень, які може виписати лікар для одного пацієнта, необмежена. Тепер детальніше.

Електронні направлення є зручним інструментом як для лікарів, так і для пацієнтів. За допомогою направлення лікар контролює маршрут пацієнта, а людина має чітке уявлення до якого лікаря їй потрібно звернутися, які обстеження зробити чи яке лікування пройти.

Електронне направлення на певну медичну послугу виписує лікуючий лікар — або лікар первинної ланки, або вузьий спеціаліст, за умови, якщо цього потребує стан здоров’я пацієнта. Наприклад, це можуть бути обстеження для встановлення діагнозу, процедури гемодіалізу для підтримки життя, планові операції.

Тобто лікар виписує направлення, якщо на це є клінічні покази і пацієнт дійсно потребує цієї послуги для збереження чи відновлення здоров’я. Тому лікар створить в електронній системі охорони здоров’я стільки е-направлень, скільки потребує пацієнт, відповідно до стану здоров’я. Жодних лімітів в ЕСОЗ не передбачено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь