A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЬОГОДНІ ВІДБУЛОСЯ ЗАКРИТТЯ ІІ ЕТАПУ ЗМАГАНЬ СЕРЕД УЧНІВ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 27.03.2024 16:43
Кількість переглядів: 71

Змагання проходили під гаслом «Разом переможемо». Дійсно, не тільки сьогодні, а й під час усього періоду змагань відчувався дух злагодженості та жаги до спортивних перемог.

Але без наших захисників не було б можливості не тільки провести цей захід, але й жити. Учасники та гості заходу вшанували пам’ять полеглих захисників і подякували тим, хто зараз боронить наш спокій.

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК зазначив у своєму виступі: «Завжди приємно чути про успіхи дітлахів громади в різноманітних конкурсах, навіть далеко за межами області та країни. Безумовно, діти – це наше амбітне майбутнє, доказ чого можна було побачити в період змагань».

Голова громади спільно з начальником відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради Людмилою СКОРОБОГАТОЮ нагородили команди ліцеїв разом з їхніми наставниками та привітали з перемогами в різних номінаціях.

«Пишаюся кожною дитиною. І пам’ятайте, що друге місце обов’язково через певний період стає першим, бо до нього веде праця та вдосконалення», - акцентував після підбиття підсумків і нагородження Костянтин Миколайович.

Подальших перемог у різноманітих конкурсах і турнірах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь