ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ: ВІДДІЛ ЖКГ ВІДКРИТИЙ ДО ПРЯМОГО СПІЛКУВАННЯ

Дата: 25.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 69

Кожного дня 4 одиниці техніки, 12 робітників бригади наводять порядок у місті. Відділом вивозиться мінімум 100 м3 сміття, перероблюється мінімум 2 машини гілля для опалення комунальних підприємств, зрізається кілька аварійних дерев, ремонтуються дороги та будівлі.

Віддід ЖКГ, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури й особисто начальник відділу Микола МАЗАН (номер телефону 0960176372) відкриті до діалогу та готові обговорити перспективи благоустрою громади.

Відділ ЖКГ дуже вдячний жителям громади за ту роботу, що виконується з утримання прилеглих територій до приватних і багатоповерхових будинків. Протягом квітня відділом ЖКГ буде вивезено все сміття, яке залишене на проїзних частинах вулиць. 

Шановні жителі, просимо протягом квітня навести лад на кладовищах, у місцях поховання. Усе сміття, винесене за територію цвинтаря, буде вивезено відділом ЖКГ безкоштовно.

Для тих, хто живе не в громаді та має могили родичів на кладовищах міста, але не має можливості прибрати місця поховання, наше комунальне підприємство проводить благоустрій територій кожного окремого поховання. Ця послуга платна. Телефон, за яким можна зв’язатися та дізнатися деталі, 0960176372.

Шановні жителі, ми дуже цінуємо ваші прагнення зробити нашу громаду краще (дуже вдячні колективу Путивльського мистецького ліцею, який постійно утримує прилеглу територію в належному стані).

Просимо всіх жителів громади, керівників підприємств, ФОП навести лад на закріплених територіях.

З повагою до всіх жителів громади відділ ЖКГ, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища та інфраструктури

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь