A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ КОНОТОПЩИНИ З ПОЧАТКУ 2024 РОКУ СПЛАТИЛИ ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ 201,0 МЛН ГРИВЕНЬ ПОДАТКОВИХ ПЛАТЕЖІВ

Дата: 22.03.2024 13:13
Кількість переглядів: 13

В умовах воєнносго стану саме ефективна та дієва система місцевого самоврядування є важливим елементом функціонування демократичної держави. 

Для забезпечення виконання своїх функцій, створення належного життєвого середовища для населення громади органи місцевого самоврядування повинні мати у своєму розпорядженні достатні фінансові ресурси, основу яких складають кошти відповідних бюджетів.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Конотопського району у січні-лютому 2024 року сплатили до місцевих бюджетів 201,0 млн грн податкових платежів.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 111,4 млн грн, єдиного податку – 46,8 млн грн, земельного податку – 29,8 млн грн, податку на нерухоме майно – 3,7 млн гривень.

Позитивний показник бюджетних надходжень є результатом відповідального ставлення платників податків Конотопщини до забезпечення своєчасного та повного виконання місцевих бюджетів. У своїй більшості вони легально та прозоро працевлаштовують найманих працівників, стабільно нарощують розміри їхніх зарплат, з яких потім утримують й перераховують до бюджету податки. Все це забезпечує суттєву фінансову підтримку територіальних громад у складний період дії воєнного стану.

Важливо, щоб всі платники податків Конотопського району докладали максимально можливих зусиль для наповнення місцевих бюджетів.

Підтримка місцевих податків і зборів - це внесок кожного з нас у майбутнє наших громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь