A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МАТИ ПІДПИСАНУ ДЕКЛАРАЦІЮ ІЗ СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ – ЦЕ ВАЖЛИВО

Дата: 19.03.2024 13:57
Кількість переглядів: 49

Саме до нього ви, як пацієнт, будете звертатись в першу чергу зі скаргами та запитаннями про здоров’я, які турбують. Сімейний лікар має найповнішу інформацію про ваш стан здоров’я, тому якнайкраще надасть медичну допомогу або ж порекомендує профілактику хвороб. У сімейного лікаря можна зробити безоплатно вакцинації, передбачені Національним календарем щеплень.

В більшості випадків сімейний лікар сам призначає дослідження та лікування, а в складних випадках направляє до профільного лікаря для більш детального обстеження та встановлення діагнозу.

Обрати сімейного лікаря можна так:

  • за рекомендацією,
  • звернутися до найближчої поліклініки,

Може бути таке, що обраний вами лікар працює в приватній клініці. Що тоді? Якщо цей медичний заклад співпрацює з НСЗУ Національна служба здоров'я України, там теж можна укласти декларацію й отримувати безоплатні послуги. Уточніть, чи співпрацює обраний вами медичний заклад з НСЗУ або безпосередньо там, або ж зателефонуйте до контакт-центру НСЗУ 16-77.

Всі консультації та послуги свого сімейного лікаря для пацієнта є безоплатними. До сімейного лікаря пацієнт може звертатися стільки разів, скільки потрібно для здоров’я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь