ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 15.03.2024 17:40
Кількість переглядів: 64

Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом, яке відзначається цьогоріч 17 березня.

Незважаючи на всі негаразди сьогодення, у цей складний воєнний час, вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення громади.

Кожна пора року ставить перед вами свої виклики та обсяги роботи, але ремонт житлового фонду, забезпечення водою осель, благоустрій території, озеленення та зовнішнє освітлення вулиць – це та буденна робота комунальників, яка робить нашу громаду кращою, створює комфорт, гарний настрій та самопочуття її жителям.

Працівники побутового обслуговування населення забезпечують необхідними товарами й послугами з ремонту побутової техніки, пошиття та ремонту взуття, одягу та у створенні стильного та вишуканого образу та постійно піклуються про розширення їх спектру та задоволення потреб містян та жителів сільської місцевості.

Зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, достатку, упевненості в завтрашньому дні, миру й злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань.

Зі святом вас.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02WyBYADskziiC5vFidoFuwteQuRt7EmDrUVhrWKJDGTrHJfLRoUuFK3VAcRDuofWfl&id=100057958005332

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь