ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РАННЄ ВИЯВЛЕННЯ ОНКОЛОГІЧНОЇ ПАТОЛОГІЇ - НАШ ПРІОРИТЕТ

Дата: 14.03.2024 16:31
Кількість переглядів: 66

Україна займає друге місце в Європі за темпами поширення раку. 65 тисяч осіб щороку помирають від раку, а 140 тисяч дізнаються про свою хворобу.

Одним з основних компонентів у комплексній стратегії боротьби з онкозахворюваннями ВООЗ є профілактика, діагностика та скринінг хвороби.

Саме тому ендоскопічні обстеження, спрямовані на ранню діагностику онкологічних захворювань, стали пріоритетними послугами в Програмі медичних гарантій.

З 2021 року в КНП "Путивльська міська лікарня" працює пакет "Езофагогастродуоденоскопія". У 2023 році в рамках цього пакету обстежено 350 осіб віком старше 50 років, за 2 місяці 2024 року вже обстежено 90 осіб.

Дослідження виконує кваліфікований лікар-ендоскопіст Артем КУРТОВ, путивлянин, у 2016 році закінчив медичний інститут Сумського державного університету, після чого пройшов інтернатуру за фахом "Отоларингологія" на базі Сумської обласної клінічної лікарні.

У 2021 році отримав спеціалізацію "Ендоскопія" на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти та з того часу успішно працює за отриманим фахом.

Ендоскопічне обстеження проводиться безкоштовно за електронним скеруванням сімейного або лікуючого лікаря. Попередньо записатися на обстеження можна безпосередньо в ендоскопічному кабінеті № 28, який знаходиться на третьому поверсі поліклінічного відділення або в реєстратурі закладу.

Шановні пацієнти, будь ласка, подбайте про власне здоров’я та своєчасно проходьте обстеження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь