A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БУЛО ОПРАЦЬОВАНО РЯД ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Дата: 14.03.2024 08:49
Кількість переглядів: 95

Заслухано та затверджено звіт очільниці комунального некомерційного підприємства «Путивльська міська лікарня» щодо фінансової діяльності установи за 2023 рік.

Не менш важливими були питання, які стосуються реалізації вже розпочатих програм у галузі освіти та їх подальшого ходу виконання. «Маємо певні результати та продовжуємо ефективно працювати задля розвитку дітей нашої громади», - зазначив голова Путивльської міської ради Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

Окрім цього, у ході засідання заслухано доповідь про виконання програм за 2023 рік,  що стосувалися розвитку фізичної культури, спорту та молоді Путивльщини. Маємо результати та бажання вдосконалювати подальші задуми в цих галузях. Костянтин Миколайович запевнив, що все неодмінно реалізуємо.

З приходом весни активно розпочато роботи з благоустрою міста та сіл громади. Є певні програми, які й було обговорено на засіданні. 

Очільник громади акцентував увагу на поліпшенні існуючих напрацювань. «Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистішою та охайнішою. Закликаю і кожного з вас навести лад біля своєї присадибної ділянки», - підкреслив Путивльський міський голова.

У підсумку засідання розглянуто питанні, що стосувалися служби у справах дітей: надання статусу дитини-сироти та надання дітям статусу, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.

Ми всі працюємо задля спільної мети – процвітання нашої громади та перемоги України. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь