ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПУТИВЛЬСЬКУ ГРОМАДУ ВІДІБРАНО ДО УЧАСТІ У ПРОЄКТІ «SECURITY COMPACT», ЯКИЙ РЕАЛІЗОВУЄ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПОДІЛЬСЬКА АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ»

Дата: 13.03.2024 11:51
Кількість переглядів: 52

У межах проєкту було відібрано 20 громад з Сумської та Чернігівської областей (по 10 з кожної з областей).

Для громад - переможців будуть впроваджені наступні активності:

1.Спільно з представниками громад буде підготовлений «План безпеки для громади» та надаватиметься комплект першого реагування у вигляді тривожного антивандального кейсу, що включатиме резервне живлення, компактний вогнегасник та аптечку тактичної медицини (першої домедичної допомоги), а також буде проведено комплексне навчання відповідальної особи за безпеку в громаді (особа буде визначена громадою).

2. Створено матеріали для навчальної кімнати з безпеки, у вигляді медіа-матеріалів, зокрема, відеороликів та постерів з безпеки.

3. Проведено офлайн та онлайн навчання в кожній громаді за 4 напрямками: фізична безпека, перша домедична допомога, психологічна стійкість та протидія інформаційним впливам та цифрова безпека.

4. Закуплено портативні електростанції потужністю до 1,5 кВт (мобільні та малошумні), які будуть передані на баланс громади для швидкого реагування та координації.

Усі знання та навички, отримані представниками громад в межах реалізації проєкту, зможуть використовувати на практиці та ділитися знаннями з іншими громадянами. Для забезпечення безпеки у кожній громаді буде підготовлено відповідальну особу за безпеку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь