A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІДДІЛЕННЯ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 08.03.2024 13:55
Кількість переглядів: 71

Особливістю КНП «Путивльська міська лікарня» є те, що первинна та вторинна медична допомога у закладі надається разом з серпня 2021 року.

У складі лікарні працює відділення первинної медичної допомоги, яке очолює досвідчений лікар-терапевт ШИМАНОВСЬКА Наталія Анатоліївна, старша медична сестра СИДОРЧЕНКО Олена Миколаївна. У відділенні працює одинадцять лікарів, у тому числі чотири лікаря-терапевта, два лікаря-педіатра й 5 лікарів загальної практики сімейної медицини.

Відділення первинної медичної допомоги знаходиться на другому поверсі стаціонарного корпусу. Для зручності пацієнтів на поверсі розташовані кабінет ЕКГ, кабінет щеплень – для проведення заходів масової та індивідуальної профілактики інфекційних хвороб, організовано кабінет лабораторних досліджень – для проведення забору біологічного матеріалу, у тому числі з використанням швидких тестів. Прямо у відділенні працює лаборант клінічної лабораторії та виконуються клінічні аналізи на гематологічному аналізаторі.

У разі, коли виникає необхідність проведення рентгенологічного дослідження, хворі можуть його пройти у зручний спосіб – і в стаціонарному корпусі, і в поліклінічному.

Зручним для пацієнтів, які уклали декларації з лікарями КНП «Путивльська міська лікарня», є те, що при потребі у госпіталізації до стаціонару достатньо лише спуститись поверхом нижче до приймального відділення закладу. Далі пацієнта скерують до одного із стаціонарних відділень, які теж розташовані в цьому корпусі.

Запрошуємо відвідати відділення первинної медичної допомоги КНП «Путивльська міська лікарня» та обрати собі та членам своєї родини професійного сімейного лікаря.

Ми працюємо для Вас. Будьте здорові, бережіть себе.

https://www.facebook.com/groups/284294715966501/permalink/1058100281919270/

https://www.facebook.com/groups/284294715966501/permalink/1058049128591052/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь