ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ТРИВАЄ ПРОФІЛАКТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ТІНЬОВОЇ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 04.03.2024 09:39
Кількість переглядів: 42

На території нашої громади діє робоча група з питань легалізації тіньової зайнятості та заробітної плати найманих працівників, робота якої спрямована на попередження фактів нелегального використання найманої праці, недопущення оплати праці в «конвертах», отримання заробітної плати в розмірі, меншому за встановлений законодавством мінімальний рівень, а також надання послуг самостійно без реєстрації підприємницької діяльності.

Під час проведених  29.02.2024 в 9 об’єктів господарської діяльності обстежень виявлено працівників, які працювали без укладення (оформлення) трудових договорів.

З роботодавцями, у яких виявлені порушення законодавства про працю в частині незаконного працевлаштування, проведено роз’яснювально-інфоромаційну роботу та рекомендовано негайно усунути порушення.

В умовах воєнного стану влада намагається забезпечувати життєдіяльність громади, формувати оборонні резерви, проводити фінансування видатків на заробітну плату, енергоносії та інші захищені видатки, виконувати соціальні програми. Тож просимо всіх роботодавців, всіх платників громади бути відповідальними, належним чином реєструвати підприємницьку діяльність і трудові відносини зі своїми найманими працівниками, а також своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки та збори до бюджетів усіх рівнів. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь