A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РЕКОМЕНДУЄМО ТИХ, КОМУ ДОВІРЯЄМО

Дата: 04.03.2024 09:20
Кількість переглядів: 56

Перед кожним пацієнтом рано чи пізно постає питання вибору лікувального закладу, у якому проходити лікування. Ми питаємо рекомендації знайомих, своїх лікарів, вивчаємо інформацію в інтернеті.

Нас зазвичай цікавить, чи має лікарня необхідні умови, чи гарні лікарі там працюють, чи допомогло лікування іншим пацієнтам, платним чи безкоштовним буде воно.

Завідуючий хірургічним відділенням КНП "Путивльська міська лікарня" Сергій КАУШАН розповідає про свій досвід співпраці з колегами з інших закладів: "Іноді людина має захворювання, яке вимагає від лікаря певних умінь, а від лікарні необхідного рівня оснащення та можливостей. Наша лікарня - це заклад загального рівня медичної допомоги. Деякі види допомоги, зокрема лапароскопічні операції, деякі види ендоскопічних втручань можуть бути виконані на належному рівні лише в надкластерних закладах охорони здоров‘я (це заклади найвищого рівня допомоги). На мою думку, саме таким лікувальним закладом в області є КНП СОР "Сумська обласна клінічна лікарня". Лапароскопічна операція - це малоінвазивне та комфортне для пацієнта втручання. Однак від лікаря цей метод вимагає неабияких навичок, досвіду, виконання таких операцій практично щоденно. І звичайно, має завжди бути готовність розгорнути велику операційну та перейти до відкритого порожнинного доступу в разі виникнення ускладнень. Маємо гарні відгуки пацієнтів і бачимо гарні результати лікування після оперативних втручань, проведених в обласній лікарні. Пацієнт має право вільного вибору лікаря й лікувального закладу. Тому ми рекомендуємо кращих."

Електронне направлення на оперативне лікування, а також додаткову інформацію можна отримати в сімейного лікаря або лікарів-хірургів КНП "Путивльська міська лікарня".

Зичимо здоров'я. Ми поруч і завжди готові прийти на допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь