ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ФІНАНСОВЕ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ ІНФОРМУЄ

Дата: 29.02.2024 15:27
Кількість переглядів: 96

ГО "Сумське громадське коло" в партнерстві з JERU - Joint Emergency Response in Ukraine оголошує конкурс грантів для підтримки мікробізнесу в місті Путивль.

1500 доларів на розвиток чи відновлення власної справи.

Неважливо, чи ви зараз зареєстровані як підприємець, чи ні. Якщо ви в Путивлі надаєте послуги (наприклад, перукарські, ательє, ремонтні, будівельні) або забезпечуєте населення базовими потребами (скажімо, займаєтеся роздрібною торгівлею продуктами, у тому числі з власного домогосподарства), але через війну відчуваєте складнощі у веденні справи чи взагалі вимушені були її призупинити, запрошуємо взяти участь у нашому конкурсі.

Конкурс проводиться у два етапи.

Для участі потрібно заповнити онлайн-заявку до 14 березня за посиланням: https://enketo.redrose.io/login... (У графах "Ім'я користувача" та "Пароль" зазначте dc.У першому коментарі можна побачити інструкцію, як змінити мову анкети на українську).

До 10 учасників конкурсу, що найбільше відповідають критеріям відбору, представники JERU та "Сумського громадського кола" здійснять верифікаційні візити.

Після цього переможці отримають по 1500 доларів США на підтримку своєї справи.

З будь-яких питань щодо участі в конкурсі звертайтеся на гарячу лінію ГО "Сумське громадське коло" з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 17.00  за номером 097 094 20 22.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь