A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР ПО ЗАЛУЧЕННЮ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ДО УЧАСТІ У ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ ЗАХОДАХ УЧНІВСЬКОЇ ЛІГИ «ЗДОРОВА УКРАЇНА» ТА ШКІЛЬНИХ ЛІГ «ПЛІЧ-О ПЛІЧ»

Дата: 29.02.2024 10:52
Кількість переглядів: 48

26 лютого 2024 в онлайн-форматі відбувся Всеукраїнський семінар по залученню учнівської молоді до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах учнівської ліги «Здорова Україна» та шкільних ліг «Пліч-о-пліч», у якому взяла участь провідний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради Вікторія МАСАЛІТІНА.

Під час заходу представники Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», ГО Ukrain Active презентували фізкультурно-оздоровчі заходи, форми планування роботи. Учасники семінару обмінялися досвідом роботи по залученню учнівської молоді до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах.

За результатами семінару учасники отримали електронний сертифікат підвищення кваліфікації від ДНУ « Інститут модернізації змісту освіти та ГО Ukrain Active».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь